Hvert minut tæller

Er I Danmarks mest læsende klasse?

Hvor mange minutter kan din klasse læse i oktober? Deltag i konkurrencen om at blive Danmarks mest læsende klasse frem mod Halloween!

Når oktober måned slutter, kårer vi den klasse, som har læst flest minutter i løbet af måneden. Vi belønner læste minutter, fordi øvelse gør mester - og fordi det giver lige vilkår for alle slags læsere.

Men hov! Så er det jo lettere for klasser med mange elever? Næh nej! Det er gennemsnittet, der tæller, så uanset om I er 13 eller 26 elever, har I chancen for at vinde.

Klassen deltager ved at logge deres læsning i BookBites. De førende klasser bliver løbende opdateret på bookbites.com/resultat

Tilmeld din klasse herunder - så sender vi dig årets konkurrencematerialer.

Alt det med småt

  • Konkurrencen løber fra den 1. oktober - 31. oktober 2021

  • Klassen skal tilmeldes og registrere deres læsning i BookBites for at deltage - enten ved at logge papirbøger* eller læse e-bøger**

  • De deltagende klasser konkurrerer imod hinanden om at læse flest minutter i hele oktober måned. To gange om ugen opdaterer vi top-listen, så I kan følge med i, hvilke klasser der er tættest på sejren. Måske er din klasse med på listen næste gang?

  • Vinderklassen offentliggøres den 4. november.

  • Vinderklassen får også direkte besked. De belønnes med Halloween-guf og en helt særlig overraskelse...

 

*Har din klasse ikke brugt BookBites før? Se hvordan I logger jeres læsning helt gratis.
**E-bøger er kun tilgængeligt for klasser med abonnement på FRI-læsning - men du kan oprette en 30 dages gratis prøveperiode til din klasse, hvis I vil have fri adgang til bøger under konkurrencen.

Halloween-konkurrence